Door Willem van den Elskamp op maandag, 15-12-2014 in

Transportradio Onderweg is sinds kort ook live op werkdagen van tien tot twaalf uur op de middengolf te horen. En wel op 1602 kHz in samenwerking met ’Radio Waddenzee’. Vooral in de noordelijke provincies, inclusief grote delen van Flevoland en de kop van Noord-Holland, is deze zender op elke radio goed te ontvangen.

Altijd en overal

Heb je een portable wereldontvanger of autoradio met kortegolf, dan kun je in heel Europa naar Transportradio Onderweg luisteren op 6095 kHz. Verder is Transportradio 24 uur per dag/7 dagen per week, altijd en overal te beluisteren via internet, op je laptop, tablet of smartphone met bijvoorbeeld de TuneIn Radio app, de eigen Transportradio app of de website www.transportradio.nl

Meepraten

Presentator/producer Bob van Beeten presenteert van maandag t/m vrijdag tussen tien en twaalf uur het chauffeursprogramma Transportradio Onderweg. Met een prima muziekmix en elk uur nieuws uit binnen- en buitenland, doorlopend actuele verkeersinformatie en het weerbericht. Chauffeurs kunnen tijdens de live-uitzendingen altijd hun eigen stem laten horen, verkeersnieuws doorgeven, verzoeknummers aanvragen, meedenken over de UWP (Ultieme Weekend Plaat) of anderszins reageren via SMS, E-mail, Twitter en Facebook.

Berichtgeving

Is er een belangrijke snelweg afgesloten door weersomstandigheden of ongeval; is er controle, een flitser of file ergens in Europa? Vrachtwagen gestolen of een oproep/alert? Op zoek naar een nieuwe baan, of chauffeurswerk aangeboden? CAO-ontwikkelingen of nieuws voor eigen rijders? Je hoort het alleen op Transportradio Onderweg! Eerlijke berichtgeving, net als ander autonieuws, truckshows, evenementen, verenigingsactiviteiten, verjaardagen en muziek.